• Inici
  • Cultura
  • "El Gos Musaranya" seleccionat per al XV Certamen de "Grups de música jove" d'Alacant

"El Gos Musaranya" seleccionat per al XV Certamen de "Grups de música jove" d'Alacant

| Eduard Garcia Molina | Cultura

Després d'escoltar tot un seguit de maquetes de grups joves, el jurat de Centre 14 d'Alacant ha triat nou semifinalistes, entre els que es troba el grup local El Gos Musaranya. La resta dels grups han estat: Banana Duck, Gimnástica, Hoodoo, La Chica del Bulldog, Libertad Kondizional, Malson des d'Onil, Postal Heores, i Smokin' Rings.

Els components d'EGM tenen una cita el proper dissabte, 26 d'abril a Alacant, a la plaça d'Argel, on entre les 12 i les 14:30 h. disputaran la semifinal a Banana Duck i Gimàstica.

D'altra banda, les altres dues semifinals seran les següents:


Plaça Manila; de 12:00 a 14:30 h. del 10 de maig.

Hoodoo.
La Chica del Bulldog.
Libertad Kondizional.

Plaça Benalua; de 12:00 a 14:30 h del 24 de maig.

Malson.
Postal Heroes.
Smokin' Rings.

Per últim, si El Gos Musaranya supera les semifinals podrà passar a la final que es disputarà a la Conxa de l'Explanada d'Alacant. Els premis consistiran amb un trofeu per al grup que quede primer, segon i tercer classificat, amb una dotació econòmica de 1.200 €, 600 € i 400 € respectivament.

L'article té 36 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).