Imprimir aquesta pàgina

[IES Digital] "Sense por", per Ana Estevan

[IES Digital] "Sense por", per Ana Estevan Il·lustració. Violència. Poema Objecte finalista del lII Concurs de Poesia Visual IES Biar 2017, organitzat pel departament de valencià

- Ella no va posar-hi resistència.

Ho recorde. Ho recorde tot. Tant, que m'agradaria desaparéixer. Em trobe al judici, asseguda en una cadira. Em fa mal recordar-ho. No puc. No puc. Llegeixen el meu testimoni. El meu dur testimoni. El jutge no em creu. El vídeo no és suficient per a ell. M'han espiat. No puc dur una vida normal després del que ha passat. Es suposa que després d'aquella nit no puc eixir amb les amigues, no puc anar a estudiar. Aquesta és la realitat. Em trobe desanimada. El meu límit és a tocar. Tots els homes són iguals? Tornaré a creure en mi? És clar que ho faré. És clar que trobaré alguna persona que em faça sentir bé. Em costarà confiar, però ho faré.

- Ella no va posar-hi resistència. -diuen ells.

Mentida. Vergonyós. Mentiders. És que tinc jo la culpa? Anava provocant? Anava beguda? Què feia jo a eixes hores tota sola? Algunes de tantes preguntes que desgraciadament m'han fet. Així es troba actualment la justícia. Un vídeo és denegat, però és legal ser espiat per a veure com és la vida de la xica després d'aquell moment. Aquesta és la realitat que patim moltes dones. Però jo puc amb tot. No podreu amb mi, ni amb cap. No tinc por. Totes som jo. Em sent acompanyada. Tot passarà. Ni una més. Aquesta sóc jo, sense por.

Ana Estevan. 2n de Batxillerat

Concurs Relats breus 2017 de 2n Batxillerat

Inicieu sessió per enviar comentaris

Articles relacionats (per etiqueta)