Imprimir aquesta pàgina

Ferran Campos guanya el 13è Concurs de Música Festera de l’Olleria

Ferran Campos, al centre, junt amb la resta de premiats i els membres del jurat i de l'organització Ferran Campos, al centre, junt amb la resta de premiats i els membres del jurat i de l'organització

El dissabte 27 de març va tenir lloc el 13è Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” a la localitat de l’Olleria (Vall d’Albaida). El compositor biarut Ferran Campos va presentar la seua obra Casa Marau. Aquesta peça va aconseguir el premi ex aequo del jurat, després de moltes deliberacions, junt a l’obra Llebeig, de Javier Pinto Bañuls.

Com que el premi del jurat va ser compartit entre tots dos compositors, es va decidir fer la cloenda de l’acte amb la interpretació del pasdoble, gènere protagonista d’aquesta edició del concurs, guardonat pel públic. Així es reconeixia també el paper dels assistents, que van omplir de gom a gom el Teatre Goya.

Casa Marau de Campos va reeixir d’entre les 4 obres finalistes i un total de 20 obres que s’hi havien presentat. El concurs, convocat per la Societat Escola Musical “Santa Cecília” de l’Olleria, la Junta Central de Festes de Moros i Cristians i l’Ajuntament de la localitat, té una dotació de 3.000 euros per a l’obra guanyadora i 500 euros pel premi del públic.

No és la primera vegada que Ferran Campos ha estat guardonat per les seues composicions ja que, d’entre altres, també ha guanyat el IV Concurs de Composició de Villena al març de 2016.

Articles relacionats (per etiqueta)