Imprimir aquesta pàgina

Es presenta públicament el punt de llibre de l'Agència de Lectura amb els dibuixos i les paraules inventades guanyadores

Ens fem ressò de la nota enviada ahir per l'Agència de Lectura:

Hui, a l’Agència de Lectura Ricardo Martínez de Biar, s’ha fet la presentació oficial del punt de llibre. Està il·lustrat amb el dibuix guanyador del concurs que va tindre lloc el passat mes d’abril i, també, hi consten paraules guanyadores del concurs de Paraules Inventades.

Recordem que la vencedora del concurs de dibuix, va ser Paloma Guillén Sarrió, de 5é B. Respecte a les paraules, tenim Alientes: “Dos persones que son a la misma vez aliades y oponentes”, inventada per les alumnes Alba Satorres Luna i per Andrea Francés Penades, totes dues, llavors, de 1er ESO A. L’altre mot és: Masajatería: “Lugar en el cual puedes tomar cafè o cualquier bebida mientras recibes un fabuloso masaje”, escrita per Lidia Soriano Pérez, que anava a 1er Batx B.

El punt de llibres té format de díptic, per què s’hi han introduït la totes les activitats culturals que, per al 2016/2017, s’han programat tant des de la Regidoria de Cultura, Patrimoni i Tradicions de Biar, com des de l’Agència de Lectura.
 
La idea és que aquesta iniciativa fructifique i que l’alumnat puga participar-hi, gaudir de les activitats, acostar-se a l’Agència i ser-ne soci i usuari.
 
PUNT DE LLIBRE 1.jpg PUNT DE LLIBRE 2.jpg PUNT DE LLIBRE 3.jpg

Inicieu sessió per enviar comentaris

Articles relacionats (per etiqueta)