• Inici
  • Cultura
  • Apertura del termini d’inscripció a les Jornades Trombonístiques

Apertura del termini d’inscripció a les Jornades Trombonístiques

| Eduard Garcia Molina | Cultura
Apertura del termini d’inscripció a les Jornades Trombonístiques

Entre els pròxims 18 i 22 de juliol, Biar acollirà les Jornades Trombonístiques 2016, una nova edició que compta amb l'organització per part del grup 2i2quartet, composat per Álvaro Martínez, Francisco Juan “Kiko” i Miguel J. Martínez “Viriato”; i Francisco Soler com a professors del curs.

A més de les classes que s’oferiran individualment, s’impartiran també lliçons de música de càmera, iniciació al jazz, exposicions i Classes Magistrals impartides pel trombó solista de l'Orquestra de RTVE, Ximo Vicedo.

Els i les inscrites podran gaudir també d’una sèrie de concerts on participaran tots els professors, als quals els acompanyaran Spanish Brass Luur MetallsambPep Gimeno “Botifarra”, el trompetista Pacho Flors, el guitarrista i quartista veneçolà Jesús “Pingüino” González i The Cool Trance.

El termini finalitza el 8 de juliol. Per inscriure’s, feu clic aquí: http://2i2quartet.com.mialias.net/jornadas-trombonisticas

L'article té 37 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).